Haluatko maistella loistavia viinejä kanssamme?

TASTINGS

Haluatko maistella loistavia viinejä ja saada miellyttävällä tavalla lisäoppia? Me tarjoamme tasting -tilaisuuksia ja -kokonaisuuksia ryhmille ja yrityksille. Tilaisuutemme sopivat niin vasta-alkajille, harrastelijoille kuin ammattilaisille. 30-vuotta takana maisteltuja viinejä, lukuisissa eri maissa, monien työntekijöidemme avulla, huikeita juoma-alan kokemuksia, runsaasti messuja ja erilaisia masterclass tastingejä. Näistä kokemuksista haluamme antaa osamme ja välittää myös intohimoa, jota me itse koemme viinien kanssa. Tom ja muut työntekijämme matkustelevat edelleen viinikohteissa ja tutustuu uusiin vuosikertoihin aktiivisesti. Useimmiten matkat tapahtuu Välimeren maissa ja varsinkin Ranskassa,
eritoten Bordeaux:n ja Champagnen alueilla.

Sichelin perhe ja heidän oma tilansa Chateau Angludet Margauxissa on erittäin tuttu yrityksellemme, kuin toinen koti. Itävallan raikkaat valkoviinit ja nousevat trendikkään punaiset ovat myös lähellä työntekijöidemme sydäntä kaikkien muiden viinien ohella. Italian nousevat trendit sykähdyttävät asiantuntijoittemme makunystyrät. Samppanjaa ja kuohareita unohtamatta. Näitä on paljon ja me haluamme jakaa sen.

tasting terveiset

Lukuisat matkat ja eri messujen teemat ovat omiaan antamaan kokemuksia ja luovat aina pohjan uudelle vuosikerralle. Viinien maistelussa oppii aina uutta. Oma maku, intohimo ja ikuinen uteliaisuus ovat se juttu.

Tule mukaan!

Ruoka viinin kanssa

Tarjoamme eri ruokakulttuureja maistelun yhteyteen. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokemuksemme eri maista ja matkoilta. Näitä kokemuksia ja tarinoita jaammekin mielellään aina muille eri maistiaisten ja kokkausten muodossa, kun siihen on tarve ja mahdollisuus. Esimerkiksi juustot ovat intohimomme ja erilaiset maistelumenut, jotka tukevat tarkasti valittuja viinejä.

TASTING MENUT & VALIKOIMA

Meiltä löytyy monenlaista erilaista tapaa tehdä maisteluita. Voimme tulla paikan päälle, ravintolaan, yritykseen tai mihin asiakas vain haluaa. Me pystymme tuomaan ruuan, antipastot tai muuta pientä maisteltavaa, jotka suunnitellaan viineihin sopiviksi. 

Tasting valikoimissamme voimme käyttää asiakkaan tuotteita, yrityksemme tuotteita tai alkosta hankittuja tuotteita. Tietyissä tapauskohtauksissa tarkistamme tilojen soveltuvuudet. Suosituimpia tasting apellaatioina ovat Ranskan Bordeaux tai Itävallan viinit. Me teemme myös esimerkiksi Champagne-, väkevien-, oluiden- tai kuohuviinien maisteluita.  

Viinejä sekä jalojuomia maistellessa on hyvä muistaa omat kokemukset ja tarinat aistien maailmassa. Meidän tiimimme tuo lisäarvoa oppimaanne perustuen omiin kokemuksiinne aistikkaasti ja mielekkäällä tavalla.