jaamme aidosti intohimomme.

miten potio syntyi? MIKSI POTIO?

Ensimmäinen ideamme oli yhdistää perhelähtöiset yrittäjyytemme ja intohimomme saman katon alle. Olemme olleet viinien kanssa tekemisissä jo vuosia erilaisissa tehtävissä ja nyt oli oikea aika yhdistää kahden sukupolven yrittäjyytemme.

Ennenkaikkea tätäkin ideaa ajoi se, että halusimme hyödyntää kasvavan intohimomme ja monivivahteisen kokemuksemme. Niin siitä syntyi nuorekas ja loistava yrityksemme, joka haluaa nimenomaan keskittyä tietomme jakamiseen tuotteittemme avulla. Tekemissämme paistaa rentous, mutkattomuus ja hauskuus.

Tuottajat ovat olleet myös suuressa pääosassa. Olemme havainneet, että moni tuottaja ei välttämättä pääse Suomen ja pohjoismaiden markkinoille helposti, vaikkakin heillä olisi loistavia tuotteita. Me haluamme juurikin tässä olla avuksi tuottajille ja jakaa heidän mahtavaa tahtoa ja intohimoa kaikille asiakkaille.

Kehitämme jatkuvasti yritystä, henkilökuntaa ja tulevaa valikoimaamme. Haluamme etsiä aktiivisesti uusia, hienoja, mullistavia, eeppisiä, kauniita, maukkaita, raikkaita tai vastaavia viinejä ja alkoholituotteita valikoimiimme ympäri maailmaa. Haluamme jakaa samaa intohimoa myös asiakkaillemme, mitä tuottajatkin jakavat omilla tuotteillansa ja tiloillansa. Sen takia syntyi ajatus myös intohimon jakamisesta ja voimme seistä tuottajiemme arvojen kanssa.

Potio nimenä tulee suoraan latinan kielestä, jossa se tarkoittaa juomaa, alkoholijuomaa ja drinkkiä. Yksinkertaisuus oli tässäkin tapauksessa mahtavaa ja tuloksekasta. Nimi sopii meille mainiosti, koska mehän kaikki viinin ystävät, olemme samaa perhettä. Makuun, taitoon, ikään tai persoonaan katsomatta.


ARVOSTAMME

ASIAKKAAT & TUOTTEET

Asiakkaat viinit ja muut alkoholituotteet ovat tärkeimmät elementtimme. Sen takia tuotteemme on valittu meille sopivilla arvojen perusteella, jotka koostuvat ilmapiiristä, intohimosta, hyvistä tuotteista ja laadukkuudesta. Meillä kaikki tuotteemme ovat tärkeitä, niin kalliimmat kuin edullisemmatkin tuotteet. Arvostamme jokaista valitsemaamme tuotetta suuresti.

INTOHIMO

Haluamme jakaa intohimomme eteenpäin aidosti ja rennosti. Olemme uusi, nuorekas ja perhelähtöinen alkoholitukku. Haluamme aktiivisesti yhdistää ja edistää tuottajien, viinien ja ihmisten ympärillä olevaa intohimoa ja kiinnostusta tuotteisiin. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisesti ja yksinkertaisesti hinta-laatusuhteeltaan loistavia ja kiinnostavia tuotteita, jokaisen asiakkaamme maun mukaan.


PALVELUMME

RÄÄTÄLÖINTI

Me haluamme tehdä töitä ravintolasi tai yrityksesi eteen. Me olemme valmiita räätälöimään ja tekemään jotain uutta, mitä muut eivät välttämättä olet aikaisemmin tehneet. Me haluamme auttaa löytämään ennen näkemättömiä ratkaisuja. Sen takia villeimmätkin unelmat ja ehdotukset ovat vain tervetulleita!

kustomointi

Meidän palveluistamme löytyy kattavasti kustomointi mahdollisuuksia. Halusit viinipullon ravintolaasi, yrityksellesi, merkkipäivälle tai markkinoinnin saralla kustomoituna, se onnistuu kauttamme. Kustomointipalvelumme tarjoaa kokonaisvaltaisesti monipuolista labelointi mahdollisuuksia.

TAPAHTUMAT

Me tarjoamme vinkit ja apua sinun tapahtumiisi tai juhliisi. Oli kyseessä yrityksen omat juhlat, häät tai illanistujaiset. Autamme, valitsemme ja räätälöimme palvelumme juuri sinun tapahtumasi tarpeiden mukaan.Anton Molin

Operations Manager
"Sparkling and tender, robust red"

Organisaattori, joka laittaa rattaat pyörimään. Positiivisuus ja ihmiset edellä työtehtäviä kohti. Antonilla on kokemusta myynnistä, IT:stä, markkinoinnista, yrittäjyydestä ja erilaisista operointitehtävistä.

Anton Molin
anton.molin(at)potio.fi
+358 44 970 1988

Timo Kovanen

Sales Manager
"Lively and powerful, long aftertaste which never disappear from your life"

Perheyritystausta kuljetuspalveluiden ja logistiikan parista. Tämän lisäksi omaa paljon kokemusta b2b ja b2c myynnistä, sekä hänen verkostonsa ulottuvat laajalti maailmalle.

Timo Kovanen
timo.kovanen@potio.fi
+358 400 999 222

Robert Molin

Director
"Young and generous, free singlemalt and passionated taster"

Robert on pitkän linjan palveluvalmentaja, joka on erikoistunut henkilöiden yritysvalmentamiseen ja omaa kokemusta Alkosta sekä HoReCa sektoreista.

Robert Molin
robert.molin(at)potio.fi
+358 40 757 3632

Tom Molin

Senior Wine Director
"Well matured and still tasting well"

Tom on yrityksemme mentori, joka omistaa yli 30 vuoden kokemuksen ympäri maailmaa juoma-alan markkinoista. Hänen intohimonaan ovat ihmiset, ruoka ja viinit.


Tom Molin
tom.molin(at)potio.fi
+358 400 670 487

Miksi meidät kannattaa valita?

MONIPUOLISUUS

Etsimme aktiivisesti eri maanosista ja eri tuottajilta. Pyrimme ensisijaisesti aina etsimään ympäristöystävällisiä, vastuullisia ja luomutuottajia. Haluamme panostaa monipuolisuuteen asiakasta ja tiloja kuunnellen, joten uskomme vakaasti siihen, että valikoimastamme löytyy jokaiselle hyödynnettäviä tuotteita tai palveluita. 

UUTUUDET, KEHITTÄMINEN

Ajatteletko tekeväsi hienommin, mahtavammin ja isommin tänä vuonna? Meidän avulla voit tuoda ajatuksesi ja unelmasi ideasta käytännön toteutukseen. Olemme avoimia kaikentyyppiselle tarpeelle ja haluamme toteuttaa ajatuksesi, unelmasi ja olla myös valppaana. Haluamme löytää yhdessä uusia tapoja, asioita ja tuotteita. Kehitetään!. 

intohimo & henkilökohtaisuus

Me haluamme oikeasti saada aikaan tuloksia. Ja juuri sinun tai teidän kanssanne. Me haluamme luoda sellaiset puitteet ja suhteet, jossa asiakkaasi ja henkilökuntasi voivat nauttia tuotteistamme mitä parhaimmin, laadukkaasti ja luotettavasti. Meidän intohimomme ovat asiakkaat ja tuotteet. Ja kyllä, sen me jaamme ilomielin 🙂

toimiva logistiikkaYMPÄRISTÖ

Meillä on oma veroton ja verollinen varasto Vartiokylässä. Toimintamme on nopeaa, yksilöllistä ja tehokasta. Laadukkuuteen panostamme yhteistyökumppaneiden avulla logistiikassa ja olemme valinneet yhteistyökumppanimme tarkasti. Toimimme myynnissämme koko Suomeen ja Pohjoismaihin. 

Ota meihin

voi syntyä yksin, mutta teot voivat vaatia apua, meillä on tästä kokemusta, emme ole tässä pisteessä edes olemassa ulkopuolista apua. Me haluamme nyt auttaa. Tule tapaamaan meitä Vartiokylään tai nähdään sinun työpaikallasi tai sitten nähdään vaikka verkossa! Mikäli sinulle herää mitä tahansa kysymyksiä liittyen viineihin, kustomointiin, yritykseemme, maistelua tai haluat vain vinkkejä mikä viini sopisi annoksesi kanssa. Älä epäröi ottaa yhteyttä pienimmässäkään pulmassa.