jaamme aidosti intohimomme.


ARVOSTAMME

ASIAKKAAT & TUOTTEET

Asiakkaat, viinit ja muut juomatuotteet ovat tärkeimmät elementtimme. Sen takia tuotteemme on valittu meille sopivien arvojen perusteella, jotka koostuvatkin tuotteiden ympärillä olevista ihmisistä, intohimoista ja laadukkuudesta. Meille kaikki tuotteemme ja yhteistyökumppanit ovat niin tärkeitä, että välitämme kaikista yhtä paljon. Arvostamme jokaista valitsemaamme tuotetta suuresti.

INTOHIMO

Haluamme jakaa intohimomme eteenpäin aidosti ja rennosti. Olemmehan uusi, nuorekas ja perhelähtöinen alkoholitukku, joka haluaa välittää. Haluamme aktiivisesti yhdistää ja edistää tuottajien, viinien ja ihmisten ympärillä olevaa intohimoa ja kiinnostusta tuotteisiin. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisesti ja yksinkertaisesti hinta-laatusuhteeltaan loistavia ja kiinnostavia tuotteita, jokaisen asiakkaamme tarpeiden ja maun mukaan

Tom Molin

Senior Wine Director
Assortment - Sales
"Well matured, original and still tasting well"

Tom on yrityksemme mentori ja yksi viinimestarimme, joka omistaa yli 30 vuoden moniulotteisen kokemuksen, ympäri maailmaa eri juoma-alan markkinoista. Hänen intohimonaan ovat ihmiset, ruoka ja viinit.


Tom Molin
tom.molin(at)potio.fi
+358 400 670 487

Timo Kovanen

Wines & Beverages
- Sales Manager
"Lively and powerful, long aftertaste which never disappear from your life"

Perheyritystausta kuljetuspalveluiden ja logistiikan parista. Tämän lisäksi omaa paljon kokemusta b2b ja b2c myynnistä, sekä hänen verkostonsa ulottuvat laajalti maailmalle.

Timo Kovanen
timo@potio.fi
+358 400 999 222

Michael Zulu

Michael Gabagas

Wines & Beverages
- Sales
"Unique and friendly winelover with authentic professional minded taste"

Michael on kotoisin Etelä-Afrikasta ja hän on ollut viinialalla useita vuosia. Hän tuo asiantuntemusta pitkällä ja monipuolisella kokemuksellaan, joka muun muassa on karttunut aina tiloilta asti, tähän päivään asti.

Michael Lovely Gabagas-Salomaa
michael@potio.fi
+358 45 891 1020

Robert Molin

Wines & Beverages
Social Media, Marketing and Alko Manager
"Young and generous, free singlemalt and passionated taster"

Robert on pitkän linjan palveluvalmentaja, joka on erikoistunut henkilöiden yritysvalmentamiseen ja toiminnanohjaukseen. Robert on erikoistunut muun muassa Alkon toimintaan.

Robert Molin
robert.molin(at)potio.fi
+358 40 757 36 32

Anton Molin

Import & Operations Manager
"Sparkling and tender,
robust red"

Organisaattori, joka laittaa rattaat pyörimään. Positiivisuus ja ihmiset edellä työtehtäviä kohti. Antonilla on monipuolista kokemusta eri myynneistä, ICT-teknologiasta, markkinoinnista, yrittäjyydestä ja erilaisista operointitehtävistä. Anton hoitaa meillä pääsiallisesti tuonti-, operatiivisia- ja logistiikka tehtäviä.

Anton Molin
anton.molin(at)potio.fi
+358 44 970 1988


PALVELUMME

RÄÄTÄLÖINTI

Me haluamme tehdä töitä ravintolasi tai yrityksesi eteen. Me olemme valmiita räätälöimään ja tekemään jotain uutta, mitä muut eivät välttämättä olet aikaisemmin tehneet. Me haluamme auttaa löytämään ennen näkemättömiä ratkaisuja. Sen takia villeimmätkin unelmat ja ehdotukset ovat vain tervetulleita!

kustomointi

Meidän palveluistamme löytyy kattavasti kustomointi mahdollisuuksia. Halusit viinipullon ravintolaasi, yrityksellesi, merkkipäivälle tai markkinoinnin saralla kustomoituna, se onnistuu kauttamme. Kustomointipalvelumme tarjoaa kokonaisvaltaisesti monipuolista labelointi mahdollisuuksia.

TAPAHTUMAT

Me tarjoamme vinkit ja apua sinun tapahtumiisi tai juhliisi. Oli kyseessä yrityksen omat juhlat, häät tai illanistujaiset. Autamme, valitsemme ja räätälöimme palvelumme juuri sinun tapahtumasi tarpeiden mukaan.


Miksi meidät kannattaa valita?

MONIPUOLISUUS

Etsimme aktiivisesti tuotteita eri maanosista ja eri tuottajilta. Pyrimme ensisijaisesti aina etsimään ympäristöystävällisiä, vastuullisia ja luomutuottajia. Haluamme panostaa monipuolisuuteen asiakasta ja tiloja kuunnellen, joten uskomme vakaasti siihen, että valikoimastamme löytyy jokaiselle hyödynnettäviä tuotteita tai palveluita. 

UUTUUDET, KEHITTÄMINEN

Ajatteletko tekeväsi hienommin, mahtavammin ja isommin tänä vuonna? Meidän avulla voit tuoda ajatuksesi ja unelmasi ideasta käytännön toteutukseen. Olemme avoimia kaikentyyppiselle tarpeelle ja haluamme toteuttaa ajatuksesi, unelmasi ja olla myös valppaana. Haluamme löytää yhdessä uusia tapoja, asioita ja tuotteita. Kehitetään!. 

intohimo & henkilökohtaisuus

Me haluamme oikeasti saada aikaan tuloksia. Ja juuri sinun tai teidän kanssanne. Me haluamme luoda sellaiset puitteet ja suhteet, jossa asiakkaasi ja henkilökuntasi voivat nauttia tuotteistamme mitä parhaimmin, laadukkaasti ja luotettavasti. Meidän intohimomme ovat asiakkaat ja tuotteet. Ja kyllä, sen me jaamme ilomielin 🙂

toimiva logistiikkaYMPÄRISTÖ

Meillä on oma veroton ja verollinen varasto Vartiokylässä. Toimintamme on nopeaa, erittäin joustavaa, yksilöllistä ja tehokasta. Laadukkuuteen panostamme yhteistyökumppaneiden avulla logistiikassa ja olemme valinneet yhteistyökumppanimme tarkasti. Toimimme myynnissämme koko Suomeen ja Pohjoismaihin. 

miten potio syntyi?
MIstä POTIO?

Ensimmäinen ideamme oli yhdistää perhelähtöiset yrittäjyytemme sekä samankaltaiset intohimomme saman katon alle. Halu lähti itse yrittäjyydestä sekä kasvavasta intohimosta viinejä ja markkinaa kohtaan. Vaikkakin Suomen markkina on hyvin moniulotteinen ja monopolinen, jonkun mielestä ehkä vaikeakin.
Silti emme halunneet palavaa liekkiämme sammuttaa. Olemme kuitenkin olleet viinien kanssa tekemisissä jo vuosia erilaisissa tehtävissä ja nyt oli oikea aika yhdistää kahden sukupolven yrittäjyytemme.

Kasvava intohimo ajoi ajatuksena tätäkin ideaa niin pitkälle, että halusimme hyödyntää sen kiinnostuksen alaa kohtaa ja valjastaa monivivahteisen kokemuksemme. Niin siitä syntyi nuorekas, rento, joustava ja loistava yrityksemme, joka haluaa nimenomaan keskittyä tietomme ja kokemuksiemme jakamiseen. Sen takia koemmekin, että tuotteemme kuvastavat sitä.

Tuottajat ovat olleet myös suuressa pääosassa. Olemme pitkään havainneet sen alalla, että moni tuottaja ei välttämättä pääse Suomen ja Pohjoismaiden markkinoille tarpeeksi helposti, vaikkakin heillä olisi loistavia tuotteita. Me haluamme olla tässä avuksi tuottajille ja olla jakamassa heidän mahtavia tuotteita, tahtoansa, brändejänsä ja sitä intohimoa, joka meilläkin on, kaikille niille mahdollisille asiakkaille ja loppukäyttäjille. Sen takia syntyi ajatus myös tästä intohimon jakamisesta. Joten voimme seistä ylpeänä omien ja tuottajiemme arvojen kanssa, yhdessä.

Kehitämme jatkuvasti myös yritystämme, henkilökuntaamme ja tulevaa valikoimaamme.
Haluamme etsiä aktiivisesti uusia, hienoja, uniikkeja, vanhojakin, mullistavia, eeppisiä, kauniita, maukkaita, raikkaita tai mitä tahansa erilaista, uutta tai vanhaa. Jokainen tuote voi olla mahdollisuus ja tahdomme olla avustamassa, maailma on vain rajana.


Potio Oy nimenä tulee suoraan latinan kielestä, jossa se tarkoittaa juomaa, alkoholijuomaa ja drinkkiä. Yksinkertaisuus tässä nimessäkin oli mahtavaa, uniikkia ja johdattelevaa. Nimi sopii meille mainiosti, koska mehän kaikki viinin ystävät, nautimme juomista eri tavoin, olemalla samaa perhettä.
Makuun, taitoon, ikään tai persoonaan katsomatta.

- Anton Molin
yksi yrityksen perustajista.

Ota meihin

voi syntyä yksin, mutta teot voivat vaatia apua, meillä on tästä kokemusta, emme ole tässä pisteessä edes olemassa ulkopuolista apua. Me haluamme nyt auttaa. Tule tapaamaan meitä Vartiokylään tai nähdään sinun työpaikallasi tai sitten nähdään vaikka verkossa! Mikäli sinulle herää mitä tahansa kysymyksiä liittyen viineihin, kustomointiin, yritykseemme, maistelua tai haluat vain vinkkejä mikä viini sopisi annoksesi kanssa. Älä epäröi ottaa yhteyttä pienimmässäkään pulmassa.