intohimoiset tuottajamme.
Miten valitsemme tuottajat?
Edustaminen
Edustamme viinitilojamme pääsääntöisesti Suomessa ja osittain muualla Pohjoismaissa. Teemme aktiivisesti työtä tuottajien eteen, edistääksemme tuottajiemme valikoimaa. Tuomme viinejä tällä hetkellä aktiivisesti Euroopasta sekä valikoiduista EU:n ulkopuolisista maista.
tuotteet
Monipuolisuus on valttimme. Haluamme tukea selkeästi yksinkertaista, tarpeeksi laajaa ja monipuolista valikoimaa, jossa huomioidaan laadukkaat niin pienet kuin keskisuuret tuottajat. Meille jokainen tilallinen merkitsee aidosti ja tahdomme kohdella kaikkia tasa-arvoisesti.
vastuullisuus
Pyrimme ympäristöystävällisyyteen ja vastuullisuuteen toimintaan laajassa mitta kaavassa mahdollisimman hyvin. Kartoitamme päämiehiä valitessa tarkasti, miten ja mitä tuottajat tekevät vastuullisuuden eteen. Pyrimme valikoimassamme vastuullisiin tekoihin ja vaikutuksiin, kuten tukemalla biodynaamisia-, luomu-, vegaani- ja ympäristötekijöitä.
INTOHIMO
Haluamme jakaa tilojen, päämiesten ja oman yrityksemme intohimot valikoimaamme sekä asiakkaittemme kanssa. Intohimomme viinialaa kohtaan, ohjaa toimintaamme vahvasti, kehittäen asiantuntijuuttamme sekä päämiehiämme Suomen markkinassa.
Tilan arvot
Meille tilallisen arvot ovat tärkeitä. Haluamme toteuttaa tilan tavoitteita, idealogiaa sekä tukea tilallista mahdollisimman hyvin. Rakennamme näin henkilökohtaisemman suhteen ja valitsemme yhdessä tuotteita valikoimiimme, tukien molempien yritysten arvoja.
APELLAATIO, laatuluokitukset
Kunnioitamme perinteitä, monipuolisuutta ja laadukkuutta. Viinipulloissa on merkintöjä eri laatualueista, joita valvotaan kunkin maan toimesta eri tavoin. Tahdomme, että valikoissamme löytyvät niin nämä kuin uuden – ja vanhan maailman viinit, kunnioittaen eri apellaatiota ja eri maiden tuotteita.
agricole selvi, italia
Vuonna 2014 on tärkeä käännekohta; Andrea tapaa Piergiorgio Castellanin, saman nimisen ryhmän omistajan: La Castellani Spa on ollut johtava yritys viinimaailmassa yli 130 vuoden ajan. Piergiorgiolla on halu tulla kansallisille markkinoille ja Andrea näkee Piergiorgion yrityksessä oikean kumppanin, jolle koko tuotanto uskotaan ja jonka avulla hän voi ottaa tärkeän askeleen eteenpäin. Siten he solmivat tärkeän kumppanuuden kaikkien viinejensä jakeluun.
Projekti on onnistunut välittömästi: Agricole Selvi toimittaa tähän mennessä suurille kansallisille yrityksille sekä laajamittaisessa jakelukanavassa että Horecan ostoryhmissä yritysbrändin viinejä, mutta usein myös yksinomaisia tuotemerkkejä.
PETRA ÜNGER, ITÄVALTA
VINOTAGE, espanja
Juan Haro haaveili vuosien ajan saavansa jakaa perheensä ja ystäviensä valmistamia puhtaita ja käsintehtyjä espanjalaisia viinejä Espanjan lisäksi myös muissa maissa. Tavoitteemme on tuoda aitoja viinejämme jokaisen harrastajan kokemiseen.
Filosofiamme on tuottaa 100 % luonnollisia ja puhtaita viinejä sopusoinnussa ympäristön kanssa. Tämän saavuttamiseksi emme lisää sulfiitteja tai sokereita emmekä käytä tarpeettomia torjunta-aineita tai eläintuotteita (VEGAANI). Intohimonamme on elvyttää unohdettuja vanhoja viiniköynnöksiä erityisillä alkuperäisillä rypälelajikkeilla, kuten Hondarribi Zuri, Samsó, Trepat, Xarello ja Parellada. Käymisprosessissa käytämme aitoja luonnonhiivoja, jotka heijastavat täydellisesti rypäleen persoonallisuutta viinilasissasi.
Haron perhe on 7 sukupolven ajan erikoistunut luonnonviinien tuotantoon. Vinotage työskentelee yksinomaan pienten perheviinitilojen kanssa, ja näiden vuosien kokemuksen ansiosta olemme luoneet kiinteän suhteen viinitiloihimme, jotka sijaitsevat Espanjan tärkeimmillä viinialueilla.
maison sichel
bordeaux, ranska
Aluksi yksinkertainen yritysosto, sitten täysimittainen viinikauppayhtiö, joka vähitellen aloitti tuotannon, Maison Sichel on tarttunut kaikkiin mahdollisuuksiin laajentaa osaamis- ja toimintakenttäänsä. Yhtiö on käynyt läpi dramaattisen muutoksen viimeisten 50 vuoden aikana ostamalla viininvalmistuslaitoksen, rakentamalla pullotamon, hankkimalla kolme kartanoa sekä ylimielisen viininvalmistajan ja rakentamalla kassakaapin Grands Crukselle.
Pitkän vuoden kokemuksemme ja läheinen osallistumisemme todelliseen viininvalmistusprosessiin tarkoittavat asiakkaidemme olevan varmoja siitä, että tiedämme tarkalleen mitä viinin valmistaminen ja vanheneminen on.
bodega iniesta
manchuela, espanja
Tällä hetkellä sillä on yli 300 hehtaaria viinitarhoja, mukaan lukien autoktoniset lajikkeet: Macabeo, Bobal, Graciano jne. Ja kansainväliset lajikkeet: Chardonnay, Petit Verdot, Sauvignon Blanc jne. sijaitsee D.O. MANCHUELA yhdessä viininvalmistuksen uusimmalla tekniikalla varustetun viinitilan kanssa.
Bodega Iniestan historia alkaa 90-luvulla sen rakentamisella, kun José Antonio Iniesta aloitti tämän projektin 10 hehtaarin viinitarhan istutuksella. Bodega Iniesta vastaa koko viininvalmistusprosessista: viinitarhoista markkinointiin. Vuoden 2000 alussa ajatus oman viinitilan rakentamisesta kasvoi pystymään tuottamaan omia viinejä omilta viinitarhoilta. Tämä unelma toteutui vuonna 2010, kun viinitilan rakentaminen valmistui.
tenuta iuzzolini
calabria, italia
Tilalla on 100 hehtaaria erikoistuotantoon tarkoitettuja viinitarhoja, jotka sijaitsevat pääasiassa D.O.C. Cirò, kun taas loput osa sisältyy I.G.T. Calabria.
Viinitarhat sijaitsevat "Timpa Bianca" -nimisellä alueella Cirò Marinan kunnassa, vain lyhyen matkan päässä merestä. sisämaassa "Motta"; Carfizzin kylässä ja Maradean alueella Umbriaticon kunnassa. Tällä hetkellä kartanossa viljellään kolmea autoktonisten viiniköynnösten lajiketta: Greco Bianco, Gaglioppo ja Magliocco.
Yhtiön perustajahistorioitsija on Fortunato Iuzzolini, joka yhdessä vaimonsa Giovanna Colicchion kanssa on siirtänyt poikiensa, Diegon, Pasqualen, Antonion ja Rosan, rakkauden ja intohimon maansa eloon jo vuonna 2004 Iuzzolinin kartanoon. Kartanon pinta-ala on noin 500 hehtaaria, josta 100 hehtaaria erikoistuneita viljelykasveja, 50 hehtaaria maallisessa oliivitarhassa, 100 hehtaaria peltoa ja loput luonnonvaraisten karjan laitumista ja metsistä.
gitana winery, moldova
Alueen kokonaispinta-ala sisältää 43 203 hehtaaria viiniköynnöksiä, joista tällä hetkellä Tiganca Wineryn omistuksessa on 360 hehtaaria. On syytä huomata, että Tiganca Winery laajentaa jatkuvasti viinitarhojaan, mikä antaa suuren merkityksen paikallisten rypälelajikkeiden viljelylle. Viinitila pyrkii elvyttämään väkevien viinien rypäleiden viljelyn perinnettä, joka on aikojen saatossa edistänyt Moldovan mainetta ulkomailla.
Gitana Vineyards sijaitsee kahden kylän alueella Leovan alueella, jaettuna kolmeen alueeseen. Yksi alue on Filipenin kylässä ja kaksi muuta Romanovcan kylässä.
Nämä alueet ovat suotuisat viininviljelylle, ja ne täyttävät kaikki korkealaatuisen viinin tuottamiseen vaadittavat maaperä- ja sääolosuhteet: Viinitilan istutukset sijaitsevat Saratan arojen laman alueella, vehreässä ympäristössä kauniilla maisemilla, lähellä "Codri Tigheciului" metsää, noin 100 km päässä Mustastamerestä; Viinitarhat sijaitsevat kukkuloilla, joissa on laskevia rinteitä, 150-200 metrin korkeudessa merenpinnasta; Kaikki nämä maaperä- ja säätekijät luovat ihanteellisen mikroilmaston terveiden rypäleiden kasvulle, jotka tarjoavat vain Gitana-viineille ominaisia makuja ja makuja.
COSTAROSS, ITALia
Ross is a deer who comes from the Cansiglio. And what is the Cansiglio? The Cansiglio is a green plateau in the northern pre-Alps, between the Veneto and Friuli regions. It’s a place covered in woodlands: the perfect home for Ross and his deer friends.
But Ross is a deer who stands out – he’s a young male, a bit of a rebel and incredibly curious. He often leaves his herd to go looking for new excitement. One day, for example, he found out that near his woods there were some hills that were so beautiful that they were considered UNESCO World Heritage. He packed his bags in a jiffy and set off to see the hills of Conegliano Valdobbiadene with his own eyes. The hills where Prosecco Superiore comes from, to be precise!
ROSS DISCOVERS PROSECCO: THE BEST TIME OF HIS LIFE Ross walked for a long time, until the woods turned into luxuriant vineyards: an incredible expanse of green plants all in line – they were so beautiful, and their fruits, wow, so juicy!
He stared glossy eyed at the landscape until he realised that a wonderful smell was tickling his nose. Without stopping to think twice, he followed the smell and ended up in front of a large building called Serena Wines 1881 (hey, but Serena Wines that’s us!). The building was surrounded by impressive steel tanks. While he was looking up at them with his nose in the air, he bumped his horns against a tap sticking out from one of the tanks. Curious, he turned the tap and tasted the liquid that came out.
An incredible moment! The liquid was fizzy, fresh and inviting – it smelled of fresh flowers and juicy fruit. Just incredible! An almost mystical experience for Ross.
And there it was, precisely the moment when Ross decided he would never live without Prosecco again.
FRENCH BEACHES, ranska
Pitäisikö meidän kaikkien ottaa huomioon ranskalainen paradoksi terveytemme vuoksi?
Ranskan ja sen monien alueiden maantieteellinen kauneus edistää tätä luovuutta ja kunnianhimoa. Ranskan rannikot ovat avoimia maailmalle, mikä paljastaa ranskalaisen elämäntavan tai ”art-de-vivre”: rohkean, kevytmielisen, kauniin.
French Beaches -viinit ovat avantgardeja ja valmistettu tässä hengessä. He juhlivat ranskalaisen kulttuurin kauneutta ja laatua tuoreella ja houkuttelevalla tavalla.
GEORGES VESSELLE,
ranska
Georges Vessellellä oli viisi lasta: Xavier, Véronique, Sylvie, Eric ja Bruno. Molemmista viiniköynnöksistä ja viinistä innostuneista heistä tuli isänsä kumppaneita vuonna 1993. Jokaisella on oma roolinsa kartanolla. Eric tuotantopäällikkönä sekä hoitaa viiniköynnöksiä että on viininvalmistaja. Bruno on liiketoiminnan kehitys- ja viestintäpäällikkö. Kaksi veljestä kokoontuvat säännöllisesti ja työskentelevät yhdessä luodakseen sekoituksia, joista muodostuu eri cuvée.
Heidän isänsä kuolema ei ole muuttanut heidän innovatiivisuuttaan ja tahtoaan mennä eteenpäin.