intohimoiset tuottajamme.bodega iniesta manchuela, espanja

Bodega Iniesta sijaitsee La Manchuelan sydämessä, Cabriel- ja Júcar-altaiden välissä, Fuentealbillassa, Albaceten maakunnassa. Historiallinen viinitila, joka on rakennettu toteuttamaan Iniesta Luján -perheen unelma.
Tällä hetkellä sillä on yli 300 hehtaaria viinitarhoja, mukaan lukien autoktoniset lajikkeet: Macabeo, Bobal, Graciano jne. Ja kansainväliset lajikkeet: Chardonnay, Petit Verdot, Sauvignon Blanc jne. sijaitsee D.O. MANCHUELA yhdessä viininvalmistuksen uusimmalla tekniikalla varustetun viinitilan kanssa.

Bodega Iniestan historia alkaa 90-luvulla sen rakentamisella, kun José Antonio Iniesta aloitti tämän projektin 10 hehtaarin viinitarhan istutuksella. Bodega Iniesta vastaa koko viininvalmistusprosessista: viinitarhoista markkinointiin. Vuoden 2000 alussa ajatus oman viinitilan rakentamisesta kasvoi pystymään tuottamaan omia viinejä omilta viinitarhoilta. Tämä unelma toteutui vuonna 2010, kun viinitilan rakentaminen valmistui.

tenuta iuzzolini
calabria, italia


Tilalla on 100 hehtaaria erikoistuotantoon tarkoitettuja viinitarhoja, jotka sijaitsevat pääasiassa D.O.C. Cirò, kun taas loput osa sisältyy I.G.T. Calabria.

Viinitarhat sijaitsevat "Timpa Bianca" -nimisellä alueella Cirò Marinan kunnassa, vain lyhyen matkan päässä merestä. sisämaassa "Motta"; Carfizzin kylässä ja Maradean alueella Umbriaticon kunnassa. Tällä hetkellä kartanossa viljellään kolmea autoktonisten viiniköynnösten lajiketta: Greco Bianco, Gaglioppo ja Magliocco.

Yhtiön perustajahistorioitsija on Fortunato Iuzzolini, joka yhdessä vaimonsa Giovanna Colicchion kanssa on siirtänyt poikiensa, Diegon, Pasqualen, Antonion ja Rosan, rakkauden ja intohimon maansa eloon jo vuonna 2004 Iuzzolinin kartanoon. Kartanon pinta-ala on noin 500 hehtaaria, josta 100 hehtaaria erikoistuneita viljelykasveja, 50 hehtaaria maallisessa oliivitarhassa, 100 hehtaaria peltoa ja loput luonnonvaraisten karjan laitumista ja metsistä.


FRENCH BEACHES, RANSKA


Ranskalaisen kulttuurin ja elämäntavan taika on edelleen mysteeri muulle maailmalle. Kuinka niin pienellä maalla on ollut niin valtava vaikutus ruokaan, viiniin ja muotiin?

Pitäisikö meidän kaikkien ottaa huomioon ranskalainen paradoksi terveytemme vuoksi?

Ranskan ja sen monien alueiden maantieteellinen kauneus edistää tätä luovuutta ja kunnianhimoa. Ranskan rannikot ovat avoimia maailmalle, mikä paljastaa ranskalaisen elämäntavan tai ”art-de-vivre”: rohkean, kevytmielisen, kauniin.

French Beaches -viinit ovat avantgardeja ja valmistettu tässä hengessä. He juhlivat ranskalaisen kulttuurin kauneutta ja laatua tuoreella ja houkuttelevalla tavalla.


agricole selvi, italia

Agricole Selvi syntyi ajatuksesta, jossa Andrea Falornista, haluaa jatkaa perheensä perinnettä, joka on ollut viinialalla 4 sukupolvea. Agricole Selvi -viinitila perustettiin vuonna 2006 ja vuonna 2012 Andrea Falorni otti sen haltuunsa ja muutti siitä modernin, dynaamisen yrityksen, joka tuottaa ja pullottaa asiakkailleen tarjottavia viinejä.

Vuonna 2014 on tärkeä käännekohta; Andrea tapaa Piergiorgio Castellanin, saman nimisen ryhmän omistajan: La Castellani Spa on ollut johtava yritys viinimaailmassa yli 130 vuoden ajan. Piergiorgiolla on halu tulla kansallisille markkinoille ja Andrea näkee Piergiorgion yrityksessä oikean kumppanin, jolle koko tuotanto uskotaan ja jonka avulla hän voi ottaa tärkeän askeleen eteenpäin. Siten he solmivat tärkeän kumppanuuden kaikkien viinejensä jakeluun.

Projekti on onnistunut välittömästi: Agricole Selvi toimittaa tähän mennessä suurille kansallisille yrityksille sekä laajamittaisessa jakelukanavassa että Horecan ostoryhmissä yritysbrändin viinejä, mutta usein myös yksinomaisia tuotemerkkejä.

maison sichel
bordeaux, ranska

Maison Sichel on yksi Bordeaux alueen tunnetuimpia viinin tuottajia. Sen takia he kertovatkin seuraavaa: Siitä lähtien, kun Maison Sichel perustettiin ostotoimistoksi Bordeaux'ssa vuonna 1883, se on pysynyt ennen kaikkea perheyrityksenä. Siitä lähtien Sichel-perheen seitsemän sukupolvea on seurannut toisiaan yrityksen johdolla. Vuosien mittaan se on kukoistanut täysin kansainväliseksi yritykseksi.

Aluksi yksinkertainen yritysosto, sitten täysimittainen viinikauppayhtiö, joka vähitellen aloitti tuotannon, Maison Sichel on tarttunut kaikkiin mahdollisuuksiin laajentaa osaamis- ja toimintakenttäänsä. Yhtiö on käynyt läpi dramaattisen muutoksen viimeisten 50 vuoden aikana ostamalla viininvalmistuslaitoksen, rakentamalla pullotamon, hankkimalla kolme kartanoa sekä ylimielisen viininvalmistajan ja rakentamalla kassakaapin Grands Crukselle.

Pitkän vuoden kokemuksemme ja läheinen osallistumisemme todelliseen viininvalmistusprosessiin tarkoittavat asiakkaidemme olevan varmoja siitä, että tiedämme tarkalleen mitä viinin valmistaminen ja vanheneminen on.

PETRA ÜNGER, ITÄVALTA

Viinitila sijaitsee Furth nächst Göttweigin yhteisössä Ala-Itävallan Kremstalin viininviljelyalueella. Tohtori Wolfgang Ungerin isän kuoleman jälkeen vuonna 1999 viinitilan otti haltuunsa Petra Unger, joka opiskeli Wienin luonnonvarojen ja soveltavien biotieteiden yliopistossa.

Vuodesta 2006 Petra Unger on omistautunut yksinomaan omille viinitarhoilleen Viinitarhoihin kuuluu 11 hehtaaria viinitarhoja Gaisbergin, Gottschellen, Hinters Kirchlin ja Oberfeldin alueilla. Niitä viljellään 75 prosenttiin valkoviinilajikkeilla Grüner Veltliner, Riesling ja Sauvignon Blanc ja 25 prosenttiin punaviinilajikkeilla Zweigelt ja Pinot Noir.

Viinit valmistetaan kolmessa luokassa "Q" (tuoreet, kevyet viinit), "Classic" (hedelmäiset viinit) ja "Reserve" (täytelaiset, varastoitavat viinit). Ensiluokkaisten viinien joukossa on useita Grüner Veltliner- ja Riesling Kremstal DAC- ja Kremstal DAC Reserve -lajeja eri viinitarhojen nimillä.

Noin 60 000 pulloa viiniä valmistetaan vuosittain. Tuotetaan myös jaloja konjakkeja (hedelmiä, viiniä, puristejäännöksiä) ja pullossa fermentoituja kuohuviinejä. Viinitila on jäsenenä kahdessa viininviljelijäjärjestössä 11 Frauen & ihre Weine ja Traditionsweingüter Österreich.


vinakoper
slovenia

Slovenian Istrian viinilajikkeiden aatelisuus ja ylellisyys voidaan katsoa tuhat vuotta vanhaksi ja Vinakoper jatkaa viinin- ja viininviljelyperinteen perintöä. Vinakoper on tuottanut laadukkaita viinejä rakkaudella ja kunnioituksella vuodesta 1947 lähtien. He pyrkivät kunnioittamaan tätä Istrian perintöä ja rikastuttamaan sitä työllänsä.

Refoscon ja Malvasia-viinin kehitystarina on ollut menestyksekäs sekä Vinakoperille että koko Slovenian Istrian viininviljelyalueelle, jota Refoscon alueeksi kutsutaan tyypillisimmän rubiininvärisen viinin nimi.

Lukuiset paikalliset ja kansainväliset palkinnot, jotka Vinakoper-viinitila on saanut viime aikoina, osoittavat, että he ovat valinneet oikean tien. 70 vuoden perinteiden vaalimisen ja ylläpitämisen jälkeen Vinakoper on symboli menestystarinasta ja laadukkaasta. viinistä Heille on myönnetty Best Buy -palkinto, joka tukee heitä viinintuottajana, jolla on paras laatu-hinta-suhde Sloveniassa ja vahvin punaviinien tuottaja kaikkien asianosaisten ansiosta, kiitos teille kaikille.

Istrialla on oma viehätyksensä, ilmapiirinsä, ja sille on ominaista lukuiset kauneudet, jotka kaikki on vangittu erinomaisesti Vinakoper-viinien väri-, maku- ja hajuharmoniassa. Olkoon heidän ylpeytemme monien vuosien ajan!

Miten valitsemme tuottajat?

Tilan arvot

Meille tilan arvot ovat tärkeitä. Haluamme toteuttaa tilan tavoitteita ja haluamme samalla, että tila kuuntelee meitä. Näin me synnytämme henkilökohtaisen suhteen ja valitsemme yhdessä tuotteita valikoimiimme. 

 

vastuullisuus

Pyrimme ympäristöystävällisyyteen ja vastuullisuuteen mahdollisimman hyvin. Kartoitamme tuottajia valitessa tarkasti, miten ja mitä tuottajat tekevät vastuullisuuden eteen. Kartoitamme myös aktiivisesti Luomu tuotteita.

tuotteet

Monipuolisuus on valttimme. Haluamme tuoda selkeästi laajaa ja monipuolista valikoimaa, jossa huomioidaan niin pienet kuin keskisuuret tuottajat. Meille jokainen merkitsee saman verran ja tahdomme kohdella kaikkia tasa-arvoisesti.

APELLAATIO

Tahdomme monipuolisuutta ja haluamme sitoutua tuottajien ja maan viinien tuotannon vaatimuksiin tarpeellisilla toimilla. Kunnioitamme apellaatioita tarpeeksi ja haluamme keskittyä vain tiettyjen tuottajien kanssa tiettyjen apellaatioiden kanssa.